-1.6 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 23:32
No menu items!

Bărbatul care a atacat cu crosa de golf un șofer, reținut. Prietena agresorului nu a fost încă identificată de polițiști

spot_img

Șoferul unui BMW, care a blocat un Logan și l-a agresat pe șoferul acestuia cu o crosă de golf, a fost identificat și reținut de polițiști.

Șoferul BMW-ului, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut și este acuzat de infracțiunile de lovire și alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Însoțitoarea acestuia, care a lovit Loganul cu picioarele în oglindă și în portiera stânga-față, nu a fost încă depistată de polițiști.

”În seara de 22.06.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut un bărbat de 30 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni. În fapt, în seara de 20.06.2021, Direcția Generală de a Municipiului București – Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, când în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta a fost audiat, dar și-a rezervat inițial dreptul de a formula plângere penală, plângere pe care a depus-o în seara următoare, 21.06.2021.

În urma investigațiilor a fost identificat și depistat bărbatul care a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate, dar și autoturismului acestuia. A fost audiat, fiind dispusă măsura reținerii. 

Se continuă verificările pentru depistarea persoanei care îl însoțea și care, conform imaginilor, a lovit mașina cu piciorul. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, a transmis miercuri Poliția Capitalei.

VIDEO Un “șmecher” cu BMW, înarmat cu o crosă, atacă cu furie un Logan și pe șoferul acestuia