13.1 C
București
marți, 21 mai 2024 - 4:36
No menu items!

Bărbat, reţinut pentru ultraj, la Constanța. A trimis mesaje de amenințare unor procurori DNA

spot_img

Un bărbat a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de ultraj judiciar, după ce ar fi ameninţat prin WhatsApp doi procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Judecătoria Constanţa a transmis, vineri, că procurorul de caz a decis reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 34 de ani pentru comiterea a două infracţiuni de ultraj judiciar. 

 “În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate s-a reţinut că, la data de 20.12.2021, în jurul orei 20.40, prin mesaje text trimise prin aplicaţia Whatsapp de pe numărul său de telefon, le-a adresat în mod direct ameninţări cu acte de violenţă şi cu alte fapte păgubitoare celor două persoane vătămate, procurori în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu ale acestora, în scop de intimidare şi răzbunare”, arată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Procurorii au precizat că bărbatul nu are antecedente penale şi va fi prezentat, vineri, Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

                                                                                                                   Adina Silav