18.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022 - 18:29
No menu items!

Bang & Olufsen a lansat televizorul care se roteşte în funcţie de poziţia ta – VIDEO

spot_img

 

bang-olufsen-beovision-avant

Producătorul danez Bang & Olufsen a lansat pe piaţă televizorul care se mişcă după tine într-un mod discret.

BeoVision Avant, care este un televizor 4K, se roteşte în funcţie de poziţia ta şi se şi înclină pentru a-ţi facilita o experienţă de vizionare personalizată. Sistemul de boxe care iese de sub panou este alcătuit din trei sateliţi, dintre care cel central este pentru redarea vocii din filme.

La capitolul caracteristici Smart, noul BeoVision vine cu suport pentru Spotify şi autohtonul Deezer. Are WiFI, şase porturi HDMI, suport pentru WiSA/ Wireless Audio. Totodată, vine cu un grup de senzori pentru lumina ambientală şi temperatura de culoare din mediu, meniţi să îmbunătăţească şi mai mult imaginea UltraHD afişată.

Telecomanda universală BeoRemote One a companiei Oficialii Bang & Olufsen poate controla tot ce ţine de tehnologie din casă şi trei butoane personalizabile care pot fi programate să dechidă televizorul, să-l aşeze într-o anumită poziţie şi să afişeze un anumit post, dintr-o singură apăsare.

Disponibil deja în fiecare colţ al mapamondului, noul BeoVision Avant are un preţ de 8000 de dolari pentru varianta de 55 de inci, la care se adaugă 2000 de dolari pentru stativul inteligent.

 

C.A.