9 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 4:16

Balul Bucureștiului Interbelic, joi, la Cercul Militar Național

spot_img

Balul Bucureștiului Interbelic, joi, la Cercul Militar Național

Balul Bucureștiului Interbelic, ediția a IV-a, va avea loc joi, 23 mai, în sala Gotica și sala Bizantina de la Cercul Militar Național. Organizatorii promit o seară relaxantă, cu iz interbelic, cu povești, amintiri din vremuri pline de farmec și oameni inteligenți, într-un decor festiv.

”Pentru câteva ore, ne vom imagina că ne-am întors în timp: ne vom amuza improvizând ținute inspirate din moda interbelică – rochii charleston, perle și accesorii pentru doamne, frac sau costum negru de seară pentru domni, vom asculta cântece din Bucureștiul de altădată, vom învăța câțiva pași simpli de foxtrot, charleston și tango și ne vom delecta urmărind momentele de teatru pregătite de actorii Smaranda Caragea, Karina Nagy și Nae Alexandru”, au transmis organizatorii.

Participanții la bal se vor bucura de surprize și premii din partea sponsorilor, producători de vin și distribuitori de cosmetice. Pentru ultimele locuri, costul de participare la Bal este de 150 de lei, iar pentru grupuri se pot oferi reduceri suplimentare. Vă puteți înscrie la [email protected]. Balul va începe de la ora 20.00.

Sursa Zilei