-1.3 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 8:47
No menu items!

Baconschi îl vede pe Boc candidat la Președinție din partea PMP

spot_img

Boc_SZ

Vicepreşedintele PMP Teodor Baconschi spune că fostul premier Emil Boc ar fi o opţiune serioasă şi printre cele posibile pentru Preşedinţie, Guvernul condus de acesta fiind “excepţional” în raport “cu ceea ce face Ponta astăzi”.

Întrebat, luni, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca, dacă Emil Boc ar fi o opţiune pentru Preşedinţie, Teodor Baconschi a spus că ar fi una “serioasă”, relatează MEDIAFAX.

Eu am fost ministru în Guvernul Boc şi nu mă dezic cu nimic de bilanţul acelui guvern reformist în pofida vârfului de criză la care ne-am aflat la putere, în pofida acelor ani care au lovit cel mai sever economia românească şi care ne-a obligat să adoptăm măsuri excepţionale. Însă, excepţional a fost acel guvern în raport cu ce face Ponta astăzi. Cu Emil Boc defilăm, de ce nu şi la Preşedinţie, este o opţiune printre cele posibile şi printre cele serioase.

Teodor Baconschi

vicepreședinte PMP

Teodor Baconschi a precizat că, după conferinţa de presă, se va întâlni cu Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, împreună cu Cristian Petrescu, fost ministru al turismului în Guvernul Ungureanu.

Întrebat ce va discuta cu Emil Boc, Baconschi a răspuns: “să vedem ce ne spune domnia sa”.

Și Traian Băsescu declara, pe 15 aprilie, că “cel mai pregătit să fie preşedinte în mod categoric este Emil Boc, menţionând că nu ştie dacă acesta va dori.

R.D.