3.7 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 20:37
No menu items!

Bacău: Un tren a deraiat după ce a lovit un camion – un mort și trei răniți

spot_img

În urma impactului, primul vagon al trenului a deraiat, iar locomotiva a fost proiectată în faţă, la o distanţă de aproximativ 200 de metri de garnitură

tren accident

O persoană a murit și alte trei au fost rănite, vineri, după ce un tren care circula pe ruta Bucureşti-Suceava a lovit un camion, la o trecere de cale ferată din apropierea Gării Bacău.

Purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, a declarat că accidentul s-a produs la o trecere de cale ferată semnalizată acustic şi luminos din apropierea Gării Bacău, după ce trenul de călători 1753 Bucureşti Nord-Suceava a lovit un camion.

În urma impactului, primul vagon al trenului a deraiat, iar locomotiva a fost proiectată în faţă, la o distanţă de aproximativ 200 de metri de garnitură.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, Alexandru Balica, a precizat că, în urma impactului, şoferul camionului a murit pe loc.

La faţa locului se află mai multe echipaje ale ISU şi ale Ambulanţei, iar traficul feroviar este blocat pe ambele fire de circulaţie.

D.M.