9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 13:00
No menu items!

Bacău: O femeie a fost înjunghiată de soțul ei într-un microbuz

spot_img

microbuz

O femeie din municipiul Bacău a fost înjunghiată de soţul său într-un microbuz, acesta fiind supărat că femeia vrea să-l părăsească.

Supărat că soţia sa a plecat de acasă, bărbatul a urmărit-o pe femeie, s-a urcat în acelaşi microbuz cu ea şi a încercat să o convingă să nu-l părăsească. Pentru că nu a reuşit să o convingă să se întoarcă, soţul şi-a ieşit din minţi.

“A apărut conflict spontan între soț și soție. Soțul avea un cuțit asupra sa. A lovit-o pe femeie în zona capului și a membrelor superioare. Femeia a început să țipe, lumea a intrat în panică, au oprit microbuzul și au intervenit călătorii, l-au imobilizat pe agresor”, a declarat comisarul șef Vasile Oprișan, de la IPJ Bacău.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital. Tot acolo a ajuns şi soţul său, cu răni superficiale.

“El a încercat să se automutileze. Are leziuni superficiale la nivelul abdomenului. A fost dus la spital și apoi externat. El e cercetat pentru tentativă de omor”, a adăugat Oprișan.

Martorii susţin că cei doi soţi aveau de mai mult timp probleme în căsnicie, femeia plângându-se de mai multe ori că este agresată fizic de soţul său.

Lucian Mera