19.8 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 15:21
No menu items!

Bacău: femeie accidentată mortal de un taximetrist pe o trecere de pietoni

spot_img

ambulanta

O femeie, în vârstă de 64 de ani, a fost accidentată mortal, luni seară, pe o trecere de pietoni din municipiul Bacău, de către un taximetrist care nu a acordat prioritate băcăuancei, angajată regulamentar în traversarea străzii.

Primele informaţii oferite de poliţiştii băcăuani arată că femeia a fost lovită în plin de taximetru pe o trecere de pietoni de pe Calea Republicii, respectiv drumul naţional DN 2, după ce şoferul maşinii, un bărbat de 55 de ani, nu a reuşit să oprească la timp, potrivit mediafax.

În urma impactului, băcăuanca de 65 de ani a murit la locul accidentului, fără ca echipajul medical al ambulanţei deplasate în zonă să o mai poată salva.

„Din cercetările desfăşurate la faţa locului, s-a stabilit că victima accidentului se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, atunci când a fost surprinsă de taximetru. Conducătorul auto a spus poliţiştilor că nu a observat-o la timp pe femeie pentru a putea evita impactul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului de taximetru pentru ucidere din culpă.

D.M.