1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 10:49
No menu items!

Bătaie de grup într-o şcoală din Târgovişte

spot_img

O fată de 13 ani, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala “Smaranda Gheorghiu” din Târgovişte, a reclamat Poliţiei că ea şi mama sa au fost lovite de către o colegă şi de tatăl acesteia, iar în altercaţie, care a avut loc în curtea şcolii, a fost agresată şi directoarea unităţii de învăţământ.

Fata care a reclamat că a fost agresată este elevă la Şcoala nr. 3 “Smaranda Gheorghiu”, iar cealaltă, în vârstă de 12 ani, învaţă la Şcoala Generală nr. 9 “Grigore Alexandrescu” din municipiu.

“Conflictul între cele două fete a avut loc în curtea Şcolii nr. 3, fiind implicaţi şi câte un părinte al celor două. Poliţiştii au intervenit şi au aplanat scandalul, iar cei implicaţi au fost duşi la Poliţie pentru audieri“, a declarat, joi, purtătorul de cuvant al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Fata de 13 ani a reclamat Poliţiei că atât ea, cât şi mama sa au fost lovite de către fata de 12 ani şi de către tatăl acesteia, în timp ce fata acuzată susţine că, de fapt, ea a fost victima, fiind lovită de către cealaltă elevă şi de mama acesteia.

La rândul său, directoarea Şcolii nr. 3, Mariana Stancu, care a intervenit pentru aplanarea altercaţiei, spune că a primit şi ea o palmă, dar că nu poate identifica autorul.

Cadrele didactice ale Şcolii Generale nr. 3 “Smaranda Gheorghiu” din Târgovişte spun că nu este primul incident de acest gen şi că se tem pentru siguranţa lor, în condiţiile în care gardul care împrejmuieşte unitatea de învăţământ este rupt şi nu există pază.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa a început o anchetă în acest caz, afirmând că va solicita Primăriei Târgovişte asigurarea pazei la această unitate de învăţământ.

Joi după-amiază, toate părţile implicate în conflict au fost audiate la sediul Poliţiei Târgovişte.