11.7 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 16:55

Bătaia de joc pe bani publici continuă la Primăria Sectorului 6

spot_img

Primăria Sectorului 6 dă 6,9 milioane de lei, fără TVA, unei firme de casă pentru construcția de parcări „inteligente”

Smart parking 3

Primăria Sectorului 6 cheltuiește, anual, milioane de euro pentru locurile de parcare tip Smart Parking, sisteme pe verticală de câte 24 de locuri, în timp ce străzile aflate în administrare sunt pline de gropi.

Tettas SRL primește 6,9 milioane de lei, fără TVA, pentru anumite servicii de construcții parcări supraterane etajate automatizate. Primăria sectorului 6 a primit o singură ofertă, iar contractul a fost atribuit prin negociere fără anunț de participare la începutul acestei luni. Tettas SRL, are sediul în sectorul 1, iar conform bilanțului depus la Ministerul Finanțelor are un număr mediu de 12 angajați. Conform situației financiare pentru anul 2013, Tettas a avut o cifră de afaceri de aproximativ 5.992.811 de lei, datorii de peste 3,4 milioane lei și pierderi de 29.636 de lei.

Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, a alocat, în ultimii trei ani, milioane de lei, bani care au intrat tot în conturile Tettas, pentru construcția unor sisteme de parcare pe verticală, Smart Parking, de câte 24 de locuri.

În luna august, Sectorul 6 a chetuit 500.000 de euro, bani care au ajuns tot în conturile Tettas, pentru întreținerea parcărilor inteligente. Anul trecut, Rareș Mănescu a cheltuit circa 2 milioane de lei pentru construcția a trei parcări pe verticală, prevăzute cu 72 de locuri, în zonele Apusului, Giulești și Uverturii.