4 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 0:58
No menu items!

Băsescu: Voi vizita de rămas bun Republica Moldova înaintea terminării mandatului și voi cere cetățenie

spot_img

Președintele s-a implicat din nou într-o acțiune a partidului său de suflet

Basescu_Miscarea Populara_SZ

Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Școala de vară a PMP, că va efectua o vizită în Republica Moldova înainte de a încheia mandatul de șef al Administrației Prezidențiale și va solicita, totodată, să i se acorde cetățenia acestui stat, potrivit Agerpres.

”În ceea ce privește vizita în Republica Moldova, vă mărturisesc că nu este planificată, o pot planifica cu președintele Timofti și o voi face. Este în intenția mea ca, înainte de încheierea mandatului, să fac o vizită în Republica Moldova, o vizită de rămas bun și, după cum vă aduceți aminte, am spus că la terminarea mandatului voi cere și cetățenia Republicii Moldova”, a afirmat Băsescu.

Președintele a menționat că speră să poată beneficia de cetățenia Republicii Moldova după ce sute de mii de basarabeni au primit cetățenia română.

”Cum noi am acordat sute de mii de cetățenii cetățenilor Republicii Moldova, sper să pot beneficia și eu de întoarcerea acestei opțiuni pe care am avut-o în timpul mandatului meu, să primesc și cetățenie a Republicii Moldova”, a afirmat Traian Băsescu.

S.Z.