14 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 17:39
No menu items!

Băsescu: Voi muta arhiva personală din Modrogan la PMP

spot_img

Băsescu a declarat că vineri şi-a luat arhiva personală, pe care o are din perioada în care era ministru al transporturilor, şi pe care o ţinea în sediul PDL din Aleea Modrogan 1

Basescu_Miscarea Populara_SZ

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că vineri şi-a luat arhiva personală – cu documente din perioada în care era ministru al transporturilor – din sediul PDL din Modrogan 1, spunând că o va muta la PMP.

Băsescu a vorbit despre “actualul PNL din Modrogan 1“.

Încă era o legătură a mea cu partidul, ştiam că o să o iau cândva, nu eram hotărât să o iau atât de repede, însă, aflând concesiile uriaşe şi modul în care PDL a fost pus pe tavă, am hotărât să o iau ieri (vineri – n.r.) şi o s-o mut la PMP.

Traian Băsescu
președintele României

PDL şi PNL au decis să fuzioneze, viitorul partid urmând să se numească PNL şi să aibă sediul în Modrogan 1.

Băsescu despre catastrofa din Ucraina: “Trebuie pus şi degetul pe rană şi o voi face de la Cotroceni”

Despre catastrofa aviatică din Ucraina, Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că uciderea a 298 de nevinovaţi într-un act terorist nu trebuie să treacă fără consecinţe, el precizând că va face declaraţii detaliate pe acest subiect de la Palatul Cotroceni, după ce își finalizează propria analiză pe acest subiect.

Accidentul nu poate fi lăsat fără o anchetă internaţională şi ceea ce s-a întâmplat, 298 de nevinovaţi ucişi într-un act terorist, nu trebuie să treacă fără consecinţe. Am de nuanţat unele poziţii şi o voi face din poziţia oficială, de preşedinte, la Cotroceni. (…)Trebuie pus şi degetul pe rană şi o voi face de la Cotroceni.

Traian Băsescu
președintele României

R.D.