2.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 12:29
No menu items!

Băsescu susține ca va face orice pentru ca Ponta să NU ajungă președinte

spot_img

Ponta_Basescu

Fără să țină cont de faptul că se află în plină controversă privind implicarea sa partizană în politică, președintele Traian Băsescu a continuat luni, pe aceeași linie de luptă electorală împotriva premierului Victor Ponta. Băsescu a anunțat, într-un interviu la Adevărul Live că va face orice pentru ca Ponta să nu ajungă președintele României, ignorând astfel, din nou, spiritul Constituției.

Știu că pierd din încrederea electoratului coborându-mă la nivelul de discurs al lui Victor Ponta. Dacă el vrea în mocirlă… mă duc, frate, după tine și dăm bătălia în mocirlă -, pentru că, până în noiembrie, Ponta poate păcăli electoratul că reprezintă o soluție bună, când, de fapt, el este o catastrofă. E un om cu ambiții nemăsurate și nedeclarate de a fi omul Alpha ca putere în establishmentul de stat al României.

Traian Băsescu

președintele României


Șeful statului a mai spus că nu are nici o teamă că va fi suspendat din nou din funcție și i-a transmis premierului că va vota PMP și va face în continuare declarații publice legate de această opțiune a sa.

Mai mult, Băsescu le-a transmis din nou partidelor de Dreapta să-și aleagă un candidat unic la președinție cel mai târziu în luna iulie, pentru că altfel Victor Ponta ar putea să câștige președinția în noiembrie, deoarece “a furat startul grosolan”.

Nicoleta Vera