Băsescu: Nu am primit nicio informare că Udrea şi Bica ar face ceva în neregulă

Fostul preşedinte a criticat, marţi seara, serviciile secrete şi pentru că nu a primit vreo informare legată de situaţia fratelui său

Basescu_SRI

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, marţi seara, la postul B1 TV că nu a primit nicio informare legată de faptul că Elena Udrea sau Alina Bica ar face ceva în neregulă. El s-a declarat nemulţumit şi de lipsa de informări de la serviciile secrete în cazul fratelui său, Mircea Băsescu.

Mai mult, Traian Băsescu a criticat serviciile secrete, pentru că ar fi înţeles greşit ce înseamnă “securitatea demnitarului”.

Vorbesc despre faptul că instituţiile statului asigură securitatea presedintelui şi a demnitarului. Cum a fost posibil să se ajungă cu fratele meu în situaţia în care s-a ajuns şi eu să nu ştiu? Întreb public. Ei aduc argumentul că atunci când se deschide o anchetă penală, nu trebuie să mă mai informeze. Aici nu a fost nicio anchetă penală până nu a apărut filmuleţul.  (…)Deci, la noi este prost definită securitatea demnitarului. Ei consideră că securitatea demnitarului înseamnă să nu îmi dea cu parul în cap. Şi iată că m-am dus la serbarea câmpenească a romilor şi m-am trezit cu Bercea Mondialu. Eu nu am ştiut că acolo este el şi, mai mult, m-am trezit că îi pune lu nevasta-mea banul la gât. (…)M-am dus la Constanţa si m-a scuipat unul şi nu au reuşit să prevină.

Traian Băsescu

R.D.

NICIUN COMENTARIU