4.4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 13:58
No menu items!

Băsescu: Mă voi întâlni cu Ponta miercuri sau joi

spot_img

Traian Băsescu a lămurit problema. Se va întâlni cu premierul miercuri sau joi pentru a stabili cine merge la Bruxelles.

“Ca să închid, o mare problemă care nu lasă presa să se odihnească – voi avea o întâlnire cu primul ministrul, nu ştiu dacă mâine sau poimâine, dar am stabilit-o la discuţiile anterioare, funcţie de cum are programul fiecare o vom avea”, a spus preşedintele.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri după amiază, că o să îl caute pe preşedinte pentru întâlnirea de miercuri legată de mandatul de reprezentare la Consiliul European.

“În drum spre aeroport, în această seară, îl voi suna pe preşedinte pentru a stabili o întâlnire în funcţie de programul domniei sale”, a spus Ponta.

El a precizat că la întrevederea avută săptămâna trecută cu şeful statului a fost convenit să fie organizată o nouă întâlnire după ce el revine de la reuniunea prim-miniştrilor din statele membre ale grupului “Prietenii Coeziunii”, în care se discută despre bugetul comunitar pentru perioada 2014-2020.