3.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 9:57
No menu items!

Băsescu, la restaurant cu iniţiatorii Mişcării Populare

spot_img

Băsescu, la restaurant cu iniţiatorii Mişcării Populare
foto: zf.ro

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit duminică, la un restaurant din Capitală, cu iniţiatori ai fundaţiei “Mişcarea Populară”. Şeful statului a fost surprins la masă cu Marian Preda, consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi, Daniel Funeriu, Sebastian Lăzăroiu, Bogdan Oprea şi alte persoane.

La finalul întâlnirii, Traian Băsescu a declarat că va participa la întâlnirile oficiale ale Mişcării Populare, dacă va fi invitat, exprimându-şi speranţa că organizaţia îl va primi în rândurile sale, după încheierea mandatului la Cotroceni. “Sper ca Mişcarea Populară să mă primească (…) Oricând mă vor chema pentru conferinţe, întâlniri, voi participa. Voi fi împlicat în tematica fundaţiei”, a declarat preşedintele, la plecarea de la restaurantul unde s-a întâlnit cu reprezentanţii fundaţiei “Mişcarea Populară”.

Preşedintele speră că “nucleele judeţene” ale Mişcării se vor organiza “cât mai repede” şi crede că aceasta va avea sucees pentru că “oamenii nu vor mai fi interesaţi” de promisiunile electorale ale partidelor.”Văd fundaţia ca pe un partener care să mă sprijine” şi care “vrea să antreneze alte categorii de oameni” decât partidele, a mai spus preşedintele Băsescu.

În ceea ce priveşte relaţia cu PDL, preşedintele a reiterat că “parteneriatul” său cu acest partid s-a încheiat.

R.D.