4 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 1:00
No menu items!

Băsescu își ia adio de la PDL pe Facebook VIDEO

spot_img

Imediat după anunțarea rezultatelor la Convenția PDL de sâmbătă, în urma căreia Vasile Blaga a fost reales președinte al partidului, Traian Băsescu a postat un material video, în care anunţă ruperea de PDL. În materialul care apare pe Facebook, preşedintele Băsescu arată că nu mai este o piatră de moară pentru PDL, dar nici PDL pentru el.

 

Am văzut finalul Convenţiei PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. Am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul în care nu au înţeles să fie democraţi, mă face să spun acum, definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat! Astăzi ne-am despărţit, ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei.

Mă voi dedica unei construcţii unei alte soluţii de dreapta, cu oameni care nu fug cu urne, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestației şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL. PDL a demonstrat că poate fi ţinut pe direcţie democratică atâta timp cât a ştiut de un lider autoritar, imediat ce au simţit că pot fi singuri, aripa FSN-istă a răbufnit iar Convenţia de astăzi este proba că 50% din partid este încă ancorat în năravurile FSN.

Adio, PD! Adio, PDL! Noi astăzi ne-am despărţit defenitiv. Aveţi drumul vostru iar eu îl am pe al meu