3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 2:21
No menu items!

Băsescu, despre scrisoarea lui Ponta: Am scris pe ea “Nu”

spot_img

Traian Băsescu a spus, marți, că a scris pe scrisoarea lui Victor Ponta, prin care cerea să meargă la Bruxelles, “Nu”

ponta-scrisoare

Preşedintele Traian Băsescu nu a dorit să comenteze scrisoarea premierului Victor Ponta, prin care cerea să participe el la Consiliul European care va avea loc, marți, la Bruxelles. Însă, după declarația de presă, șeful statului le-a spus jurnaliștilor: Am scris pe ea ”Nu”.

El a fost întrebat de jurnalişti despre acest lucru și la finalul declaraţiei pe care a făcut-o la Aeroportul “Henri Coandă”, înainte de plecarea la Bruxelles. Traian Băsescu nu a dorit să comenteze gestul premierului de a-i cere să meargă la Bruxelles și a spus “Bună ziua”, apoi a plecat de la pupitru.

Totuşi, în timp ce se îndrepta spre ieşirea din Salonul oficial al aeroportului, Traian Băsescu a spus: ”Am scris pe ea «Nu»”.

Traian Băsescu va participa, marți, la Bruxelles, la dineul de lucru separat al șefilor de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene în formatul Consiliului European. În plus, la Bruxelles, Băsescu va participa la Summitul Partidului Popular European.

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, președintelui Traian Băsescu o scrisoare prin care îi cere să participe el la Consiliul European care va avea loc, marți, la Bruxelles, au declarat pentru Agerpres surse politice.

D.M.