3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 6:08
No menu items!

Băsescu cântă prohodul Dreptei

spot_img

basescu

Preşedintele Traian Băsescu nu mai dă nici o şansă actualei Drepte politice, în perspectiva alegerilor prezidenţiale. Pentru a doua oară în răstimp de o săptămână, Băsescu spune că, fără un candidat comun al unei Drepte unite, în turul doi al prezidenţialelor va avea de ales între Crin Antonescu şi Victor Ponta, cei doi co-preşedinţi ai actualului USL.

Deoarece a criticat dur ceea se se întâmplă în partidele de pe dreapta eşicherului politic şi şi-a afirmat opţiunea de vot –în turul doi- spunând că între Ponta şi Antonescu îl va alege pe Antonescu, este clar că Băsescu pare deja sigur că ecuaţia prezidenţialelor nu include nici unul dintre posibilii aspiranţi din Dreapta politică.

Celor de dreapta ai senzaţia că li s-a umflat capul la toţi şi fiecare se vede preşedinte – Predoiu, Ungureanu, Diaconescu-ce-o fi şi asta, de Dreapta, de Stânga. Ei, în loc să pună mâna să se unească, să dea un semnal la europarlamentare că am luat 27 la sută, am bătut PNL, ei nu ştiu care cum să-şi desemneze mai repede candidatul. Dacă nu sunteţi în stare să faceţi o forţă politică unită, mai bine vă lăsaţi de politică. Între Ponta şi Antonescu nu voi ezita să pun votul meu în urnă pentru Antonescu. El măcar nu minte de dimineaţa până seara. Amândoi sunt două belele pentru România, dar, dacă forţele de Dreapta vor sta să se pândească, se va ajunge la situaţia Ponta versus Antonescu în turul doi şi vor juca în doi alegerile prezidenţiale, cu USL rupt sau nerupt” , a declarat Traian Băsescu miercuri seară, într-o emisiune tv.

Traian Băsescu

 Băsescu i-a sfătuit pe cei care astăzi resping vehement ideea susţinerii lui Crin Antonescu la prezidenţiale să nu spună niciodată “niciodată”.

“Eu am experienţa spusului niciodată – când vorbeam că niciodată nu-l voi pune pe Ponta premier  -şi mi-a tras electoratul un 70 la sută de m-am lecuit”, a mai afirmat Băsescu.

Nicoleta Vera