0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 10:28
No menu items!

Bărbatul cu 128 de operații estetice – VIDEO

spot_img

KenDoll

După împlinirea vârstei de 18 ani, tânărul Justin Jedlica, a dat startul unei serii de 128 de operații estetice menite să îi schime semnificativ înfățișarea.

Prima sa intervenție chirurgicală a fost rinoplastia.

 “A fost o sarcină foarte grea să găsesc medicul care să mă înțeleagă și să fie pe aceeași lungime de undă cu mine, având în vedere că îmi doream o transformare care în ochii unora ar fi putut părea feminină și prea stilizată. Cred că în cazul femeilor, operațiile estetice sunt acceptate mai ușor de oameni”, a precizat Justin Jedlica în cadrul unei emisiuni televizate.

Ținând cont de faptul că a trecut prin 128 de operații estetice care s-au derulat pe parcursul mai multor ani și care au atras multe comentarii la adresa sa, Justin Jedlica a devenit consultant de chirurgie plastică și se consideră în măsură să facă recomandările necesare, pentru ca cei care își doresc o altă înfățișare să obțină cele mai bune rezultate.

Datorită înfățișării obținute în urma numeroaselor întervenții chirurgicale, tânărul a ajuns să fie supranumit Ken în dimensiuni reale.

C.A.