27.1 C
București
joi, 1 iunie 2023 - 19:19
No menu items!

Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu a fost eliberat

spot_img

Adrian Zglobiu, tânărul care l-a scuipat pe președintele Traian Băsescu, la Constanța a fost eliberat de la Secția de neuropsihiatrie a spitalului Palazu Mare

adrian_zglobiu

Magistrații Tribunalului Constanța au admis, luni, contestația formulată de bărbatul anchetat pentru ultragierea lui Traian Băsescu, cu privire la internarea în mod nevoluntar a acestuia la spitalul de psihiatrie de la Palazu Mare. Astfel că Adrian Zglobiu va fi eliberat din spital. Bărbatul a declarat că regretă incidentul pe care l-a provocat.

Săptămâna trecută, judecătorii au admis propunerea procurorilor ca Adrian Zglobiu să fie spitalizat pentru a putea fi evaluat medical, după ce individul a refuzat internarea la spitalul de psihiatrie. Anterior, bărbatul fusese de acord cu evaluarea sa psihiatrică.

Adrian Zglobiu a încercat, săptămâna trecută, să se sinucidă când polițiștii s-au dus la el acasă pentru a-l duce la spitalul de psihiatrie, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgențe, unde i-au fost tratate rănile superficiale pe care și le-a provocat cu un cuțit, pe gât și abdomen. Președintele Traian Băsescu a depus o plângere pentru ultraj la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

S.M.