4.2 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 22:06
No menu items!

Bărbatul care a înjunghiat un poliţist, în zona Crângaşi din Capitală, a fost prins

spot_img

portret_robot_20_10_2013

Bărbatul care, pe 19 octombrie, a înjunghiat un poliţist al Secţiei 20, în staţia tramvaiului 41 din zona Pieţei Crângaşi, a fost prins în noaptea de miercuri spre joi, de poliţiştii Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei și a fost reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit unor surse din Poliţie, suspectul are 21 de ani şi este membru al galeriei echipei Rapid Bucureşti. Acesta nu şi-a recunoscut fapta, însă anchetatorii spun că în cazul său probele sunt clare.

Tânărul este suspectat că în 19 octombrie, în jurul orei 05.20, a înjunghiat un poliţist al Secţiei 20, în staţia tramvaiului 41 din zona Pieţei Crângaşi, în urma unui conflict spontan. Poliţistul se afla în timpul liber, iar la acea oră se întorcea acasă de la o petrecere. Acesta a fost transportat atunci la Spitalul Universitar, cu multiple plăgi înjunghiate, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

După comiterea faptei, agresorul a fugit. Anchetatorii au realizat un portret robot al suspectului şi au cerut sprijinul cetăţenilor pentru identificarea acestuia.

Bărbatul a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Potrivit unor martori, atacatorul i-ar fi cerut poliţistului o ţigară, după care a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe acesta în zona abdomenului.

Lucian Mera