15.9 C
București
luni, 27 septembrie 2021 - 4:17

Bărbat în stare gravă după ce a fost muşcat de o viperă

spot_img

Bărbatul a fost muşcat de braţ de viperă în timp ce culegea mere de pe jos, într-o livadă

ambulanta

Un bărbat din judeţul Arad a ajuns în stare gravă la spital, marţi, după ce a fost muşcat de o viperă în timp ce se afla la cules de mere într-o livadă, el fiind găsit după cinci ore de către familie.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fost muşcat de braţ de o viperă în timp ce culegea mere de pe jos, într-o livadă de lângă satul Donceni. El era singur şi a fost găsit de către familie abia după cinci ore. Fratele bărbatului a sunat la 112, victima fiind preluată de un echipaj SMURD, potrivit Mediafax.

Din relatările familiei, bărbatul a prins vipera imediat după ce a fost muşcat şi a pus-o într-o sticlă, astfel încât oamenii să ştie ce s-a întâmplat în eventualitatea în care era găsit inconştient.

Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde a fost transportat arădeanul, starea acestuia este gravă.

Pacientul este la Terapie Intensitvă, în stare destul de gravă. I-a fost administrat serul antiviperin şi îi este monitorizată evoluţia clinică“, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Adrian Wiener.

Conform sursei citate, vipera a fost adusă la spital odată cu victima, astfel că medicii au ştiu imediat ce ser să-i administreze.

Pentru că şarpele este încă în viaţă, angajaţii spitalului au chemat un crescător care să-l preia.

D.M.