1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 8:27
No menu items!

Bărbat împuşcat în cap şi în piept, în propria mașină. Atacatorii sunt membri ai clanului “Cămătaru” UPDATE

spot_img

Un bărbat împuşcat în cap şi în piept a fost găsit de poliţişti, luni seară, în jurul orei 18.00, într-o maşină aflată în sectorul 3, urmând să fie transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca. Bărbatul a fost găsit pe strada Ion Morţun, în zona Vitan, într-un autoturism marca Mercedes.

Surse din Poliţie au declarat că agresorii ar fi folosit două arme tip pistol – mitraliera AK-47 şi că nu s-a stabilit deocamdată dacă bărbatul se afla în maşină sau pe stradă atunci când a fost împuşcat.

Potrivit aceloraşi surse, bărbatul are patru răni în piept şi una la cap, însă stare lui este stabilă. Acesta a fost găsit în urma unui apel la 112 făcut de o persoană care a anunţat că a auzit “pe cineva văitându-se că a fost împuşcat”.

La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD, care a transportat victima la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

UPDATE

Anchetatorii au găsit la fața locului, în apropierea mașinii victimei două arme AK-47, care vor fi expertizate. Victima va fi supusă unei intervenții chirurgicale superficiale pentru a-i fi scoase câteva schije din corp. De precizat că acestea nu provin de la armele găsite lângă Mercedes, ci de la o altă armă negăsită până la această oră.

UPDATE

Surse judiciare susțin că tânărul împușcat face parte din clanul “Sportivilor” și că principalii suspecți în cazul atacului armat asupra sa sunt membrii ai clanului “Cămătaru”.

Aceștia din urmă ar fi încercat astfel să se răzbune, după ce, în urmă cu o lună, fiul vitreg al interlopului Ion Balint, mai cunoscut drept Nuțu Cămătaru (liderul clanului “Cămătaru”) a fost bătut de “Sportivi” în Popești-Leordeni (Ilfov).