19.3 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 7:01
No menu items!

Bărbat găsit împușcat în cap, în Capitală. Era om de afaceri și s-ar fi sinucis UPDATE

spot_img

arma-de-vanatoare

  • UPDATE

Bărbatul care a fost găsit împușcat în cap, joi dimineață, în locuința sa din Sectorul 1 al Capitalei, era om de afaceri și avea permis pentru arma de vânătoare cu care s-ar fi sinucis, potrivit primelor date ale anchetatorilor.

Surse din poliție au precizat că bărbatul se numeşte Cristian Paul Tudora, avea 44 de ani şi era administratorul firmei CT-Investment Imobiliare SRL.

Sursele citate au precizat că bărbatul avea o puşcă cu lunetă, pe care o deţinea legal, acesta având permis de vânătoare.

Aceleași surse au arătat că Paul Cristian Tudora a avut mai multe firme, care în timp au fost închise. Imobilul în care locuia bărbatul era construit de el, iar firma acestuia a mai construit două clădiri în București. Tudora ar mai deţine un imobil la Munchen (Germania) şi o vilă la Izvorani (judeţul Ilfov).

Un bărbat a fost găsit împuşcat în cap, joi dimineață, în locuinţa sa de pe strada Clucerului, din Sectorul 1 al Capitalei. Din primele informații rezultă că bărbatul s-ar fi sinucis, împușcându-se în cap cu o armă de vânătoare, potrivit unor reprezentanți ai Poliţiei Capitalei.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit de soția sa, care a sunat la numărul de urgență 112, în jurul orei 09.20.

O echipă de criminalişti este la faţa locului pentru a ridica probe, iar poliţiştii Serviciului Omoruri fac investigaţii pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs incidentul.

D.M.