1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 2:09
No menu items!

Bărbaţi reţinuţi după ce au jefuit mai mulţi şoferi în judeţele Argeş, Prahova şi Vâlcea

spot_img

barbati retinuti

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de Poliţie, fiind suspectaţi că au jefuit mai mulţi şoferi, în judeţele Argeş, Prahova şi Vâlcea. Aceştia au fost forţaţi să oprească maşinile şi au înţepat cauciucurile autovehiculelor.

“Din cercetări a rezultat că membrii gupării, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 39 de ani, ar fi acţionat pe timp de noapte, cu precădere pe rutele care tranzitează judeţele Argeş, Prahova şi Vâlcea. Astfel, cei patru bărbaţi sunt suspectaţi că, în mai multe rânduri, au urmărit, în trafic, cu autoturisme cu motoare puternice, înmatriculate în Bulgaria, diferite autoutilitare”, precizează un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Membrii grupării îi obligau pe şoferii autoutilitarelor să oprească maşinile frânând brusc în faţa acestora. În alte situaţii, un membru al grupării traversa pe trecerea de pietoni, obligând şoferul să oprească pentru a acorda prioritate. După ce şoferii opreau, un membru al grupării înţepa una dintre anvelopele maşinii. În timp ce şoferul schimba roata, membrii grupării furau lucruri de valoare din maşină.

Cei patru au fost prinşi în flagrant marţi dimineaţă, după ce au furat bani dintr-o autoutilitară, prin metoda “înţepare roată”, a precizat Poliţia Română.

Aceştia au fost reţinuţi şi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Buftea, care au emis mandate de arestare preventivă pe numele a trei dintre ei.

A.V.