19.4 C
București
marți, 30 mai 2023 - 1:13
No menu items!

Avocatul lui Patriciu, luat la rost de procurorul DIICOT, în procesul Rompetrol

spot_img

Dinu Patriciu, executat silit de Peter Imre pentru 80.000 de euro

Dinu Patriciu nu a putut ajunge azi la audieri în instanţă, în celebrul dosar Rompetrol, pentru că n-ar fi ştiut de acest termen. Cel puţin asta a susţinut avocatul său în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, care judecă apelul procurorilor împotriva deciziei de achitare a judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti.

Avocatul Gheorghe Dragomir le-a povestit celor prezenţi în sala de judecată că în această dimineaţă a fost sunat de Patriciu, care i-a reproşat că află de şedinţele de judecată din „media”. Astfel, apărătorul omului de afaceri a cerut o amânare, pe motiv că trebuie să parafeze contractul de reprezentare juridică, asta deşi acelaşi avocat l-a apărat pe Dinu Patriciu în această cauză încă din vremea în care ancheta era pe masa procurorilor.

Cererea a stârnit protestul procurorului DIICOT, care a susţinut că procesul trebuie să continue, pentru că „dacă ne raportăm la media, şi eu pot spune că l-am văzut pe domnul Patriciu plimbându-se cu o domnişoară prin Bucureşti”. Afirmaţia procurorului a fost făcută în contextul în care avocatul omului de afaceri a spus că Patriciu are, de mai bine de 7 luni, domiciliul la Londra şi de aceea se întârzie comunicarea.

Cristi Ciupercă