5.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 10:29

Avocatul lui Dan Adamescu s-a sinucis la nici o oră de la reținerea judecătorilor. Era MARTOR în dosar UPDATE

spot_img

George_dumitru

  • UPDATE

Avocatul George Dumitru avea calitate de martor în dosarul instrumentat de DNA pe numele celor patru judecători de la Secția a VII-a Civilă a Tribunalului București.

George Dumitru – avocatul care a reprezentat oamenii lui Dan Adamescu la preluarea brandului “Academia Cațavencu”  – este bărbatul care s-a sinucis, luni, aruncându-se în fața metroului, în stația Piața Universității. Gestul disperat al avocatului, de a-și pune capăt zilelor, a venit, luni, la ora 14.40, la aproximativ 45 de minute de la momentul la care informația privind reținerea celor patru judecători de la Secția a VII-a Civilă a Tribunalului București a fost făcută publică.

În dosarul privind insolvența “Academia Cațavencu”, judecător sindic a fost unul dintre cei patru magistrați arestați în urma acțiunii de luni a Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Ciprian Sorin Viziru.

În vârstă de 36 de ani, avocatul era căsătorit și avea doi copii – o fetiță și un băiat. Familia și colaboratorii avocatului au declarat, în fața anchetatorilor care investighează moartea acestuia, că nu știu care este motivul care l-ar fi determinat pe acesta să se sinucidă, singurele mici probleme pe care acesta le avea fiind de natură profesională.

Andrei Tudor