17.1 C
București
vineri, 7 octombrie 2022 - 13:14
No menu items!

Avocatul Hexi Pharma află noile acuzaţii din dosarul dezinfectanţilor de la Parchetul General

spot_img

O avocată de la compania Hexi Pharma s-a prezentat, marți, la sediul Parchetului General, pentru a i se comunica valoarea prejudiciului stabilit de procurori în dosarul dezinfectanților diluați din spitale.

Procurorii nu au comunicat oficial noile acuzaţii privind prejudiciul, ei fiind obligaţi să le aducă părţilor din dosar la cunoştinţă, apoi publicului.

Procurorul general Augustin Lazăr spunea încă de luni că anchetatorii au stabilit alte valori pentru prejudiciul din dosar şi că Dan Condrea ar fi urmat să ajungă luni, la audieri, pentru a i se aduce la cunoştinţă.

În privinţa morţii lui Dan Condrea, anchetatorii vor stabili, funcţie de expertiza medico-legală, şi de cea tehnică a maşinii, făcută de Institutul de Criminalistică, ce ipoteză este valabilă în cazul accidentului – sinucidere, accident sau crimă. De asemenea, procurorii vor efectua percheziții informatice și vor audia martori De asemenea, în dosar se va face o constatare genetică și se va realiza o expertiză tehnică a mașinii implicate în accident.

Medicii legiști au realizat o primă parte a necropsiei lui Dan Condrea, fiind prelevate multe probe, dar necropsia va continua pentru stabilirea altor probe. ei spun că trupul neînsuflețit prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe.

M.N.