-1 C
București
vineri, 28 ianuarie 2022 - 2:30
No menu items!

Avocatul familiei Luizei Melencu s-a certat în direct cu prodecanul Baroului Bucureşti

spot_img

Avocatul familei Luizei Melencu s-a certat în direct la Antena 3 cu prodecanul Baroului Bucureşti, Petruţ Ciobanu. Tonel Pop este de părere că se pune presiune pe el pentru a nu mai vorbi public despre cazul Caracal.

„Eu am aflat de la clienții mei care au fost abordați de către presă cu acel comunicat al Baroului București, care m-a expus cu nume și prenume, m-a pus la zid, clar pentru a mă denigra public. Aceste așa-zise audieri sunt strict confidențiale. Expunerea mea publică nu poate fi justificată nici de aici într-o mie de ani. Nimeni nu m-a reclamat cu nimic, nici măcar DIICOT. Din informațiile mele nici măcar nu a fost un consiliu, nici un cvorum, nimic, s-au trezit să mă expună și pe mine. Eu consider acest lucru un șantaj și o presiune pe mine. Expunerea asta a fost făcută intenționat, ca eu să nu mai am păreri”, a spus Tonel Pop la Antena 3.

Prodecanul Baroului Bucureşti, conf. univ. dr Petruț Ciobanu, a intrevenit telefonic în emisiune şi a susţinut că Baroul s-a autosesizat ca urmare a informaţiilor apărute în presă.

“Comunicatul dat de Consiliul Baroului București a fost foarte clar. A aflat din mass-media că și organele judiciare și colegul nostru au acuzat despre faptul că dispozițiile legale nu au fost respectate. În această situație fiind implicat un coleg de-al nostru, Consiliul Baroului București se poate autosesiza din oficiu și face demersuri pentru a lămuri situația. (…) Colegul nostru va fi invitat la o ședință de consiliu, își va spune un punct de vedere, Consiliul Baroului București va analiza situația și punctele de vedere și apoi va da o decizie”, a explicat la Antena 3 prodecanul Baroului Bucureşti.

Avocatul Tonel Pop nu s-a mulţumit cu explicaţia dată de prodecan şi a cerut insitent ca Baroul să scoată de pe site-ul instituției comunicatul care îl vizează şi care, în opinia lui, îl denigrează.