5.3 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 18:53
No menu items!

Avocatul Elenei Udrea, la Antena 3: Clienta mea se află la Atena, pentru un tratament medical

spot_img

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a declarat, vineri, la Antena 3, că fostul ministru se află la Atena, unde urmează un tratament medical, fiind înștiințată și instanța supremă, unde clienta sa are proces pe rol.

Potrivit unor surse citate în emisiunea Obiectiv, realizată de Ana Maria Roman, Elena Udrea s-ar afla în Costa Rica, unde a ajuns via Istanbul, alături de prietena sa Alina Bica, urmând a face niște afaceri. Avocatul Veronel Rădulescu a infirmat această informație, susținând că Elena Udrea se află la Atena, pentru un tratament medical, unde a mai fost de altfel și în trecut, chiar când era sub control judiciar, dar cu acordul instanței. 

Fostul ministru Elena Udrea a reacționat după ce vineri s-a vehiculat că a plecat din România. Potrivit unor surse, aceasta s-ar afla în Grecia.

Unii nu au avut somn si, dupa miezul noptii s-au apucat sa imprastie “pe surse” ca “Elena Udrea a parasit tara”!!!!!!
Asa, si??? Si ce daca “am parasit tara”??? Ce va agita atat de tare de nu dormiti noaptea din cauza mea? Sau ati primit ordin pe unitate sa va ridicati din scutece si sa va lamentati pe net?
“Am parasit tara” de nu stiu cate ori pana acum si o sa o mai “parasesc” oricand e nevoie. Ca plec cu treaba sau plec in vacanta, ma priveste fix pe mine. 
La fel cum si daca as merge sa o vizitez pe Alina Bica in Costa Rica sau m-as plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastra.
Asa ca pe loc repaus pana la noile ordine!

P.S. Cine chiar ar fi vrut sa se stie unde sunt zilele acestea, putea afla usor, nu e niciun secret, ba chiar este o informatie oficiala

Elena Udrea 
Facebook

Andrei Tudor