-3.6 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 3:22
No menu items!

Avocatul bucureștean care s-a sinucis la 46 de ani a lăsat bilet de adio

spot_img

Avocatul Florin Miclea, din Baroul București, care s-ar fi sinucis duminică seară, a lăsat două bilete de adio, în care își cere scuze familiei pentru gestul său.

arma-vanatoare

Avocatul Florin Miclea avea 46 de ani, surse apropiate familiei susținând că în ultimele luni, bărbatul suferea de depresie, avea tot timpul impresia că este urmărit și nu mai vorbea cu nimeni despre ceea ce făcea.

Avocatul făcuse plângere la poliție, cu două zile înainte de sinucidere, reclamând că i s-a spart casa. Bărbatului nu îi lipsea niciun bun din locuință, dar el a susținut că a încuiat ușa de două ori, și când a revenit acasă a găsit-o încuiată doar o dată. Avocatul le-a spus polițiștilor să facă cercetări, deoarece i se intrase în casă cu chei potrivite. A doua zi, sâmbătă, Florin Miclea a fost din nou la poliție, apoi și-a sunat familia să nu vină acasă.

Bărbatul a fost găsit mort de soție, duminică seară, în locuința din București. Ușa era încuiată pe dinăuntru, iar bărbatul căzuse pe pat, după ce se împușcase în piept, cu un singur foc, cu arma sa de vânătoare.

Surse judiciare au declarat pentru Sursa Zilei că avocatul și-a motivat gestul și și-a cerut scuze, în două bilete pe care le-a lăsat în locuință.

Cea mai probabilă ipoteză pe care o iau în calcul criminaliștii este cea a sinuciderii. Cadavrul a fost dus la INML pentru expertiză.

Potrivit Ziarului de Bacău, avocatul Florin Miclea a figurat, în 2009, ca reprezentant legal al Fotbal Club Timișoara S.A., deținută de omul de afaceri Marian Iancu, trimis în judecată de DIICOT pentru scandalul de la RAFO Onești.

S.Marinescu