18.3 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 13:00
No menu items!

Avocată atacată cu toporul în Capitală UPDATE

spot_img

293551-smurd

  • UPDATE

Tentativa de asasinat asupra avocatei a avut loc în fața unui cabinet de avocatură de pe Strada Popa Rusu, din sectorul 2 al Bucureștiului. Cristina N. a fost atacată de agresor cu o toporișcă la scurt timp după ce a coborât din mașină îndreptându-se spre birou, susțin surse judiciare.

Potrivit acestora, femeia a fost lovită cu toporișca de mai multe în cap, pe brațe și pe umeri. Aceleași surse susțin că agresorul a fost identificat de anchetatori, pe baza declarațiilor unui martor, la câteva sute de metri distanță de locul atacului, cu toporișca în mână.

Primele verificări nu indică o relație directă între agresor și avocată, acesta neregăsindu-se pe lista de clienți a cabinetului de avocatură.

O avocată a fost atacată cu un topor de un bărbat în apropierea cabinetului de avocatură, situat în Sectorul 2 al Bucureștiului. Agresorul a fost prins de polițiști la scurt timp după comiterea tentativei de asasinat.

Surse judiciare au precizat că agresorul a lovit-o de două ori pe femeie. Aceasta a fost internată , în stare gravă, la Spitalul de Urgență Floreasca.

Maia Constantin