19 C
București
marți, 18 mai 2021 - 21:25

Avion aterizat de urgență din cauza unui pasager român, care a agresat o stewardesă

spot_img

O cursă Blue Air de pe ruta București – Stuttgart a aterizat de urgență, vineri dimineață, la Viena, după ce un pasager român a bătut o stewardesă.

Imediat ce aeronava a aterizat în capitala Austriei, un echipaj al poliției a urcat la bord și l-a reținut pe cetățeanul român. El se află acum în custodia poliției vieneze.

Compania a transmis, într-un comunicat de presă, că își cere scuze pasagerilor pentru întâzierea de o oră, datorată acestui incident.

Reacția Blue Air:

„Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 cu destinația Stuttgart a fost direcționat pe Aeroportul Internațional Viena ca urmare a unui pasager agresiv. Pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reținut, iar în acest moment se află în custodia autorităților austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanță a fost trimisă la aeronavă. Compania Blue Air își cere scuze față de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situații, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră față de orarul de zbor inițial. Afectat de această situație este și segmentul de zbor Stuttgart – Sibiu, care va fi, de asemenea, operat cu întârziere.”

E. Stan