6.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 21:02
No menu items!

Avertisment pentru românii care merg în Grecia

spot_img

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) i-a avertizat pe românii care călătoresc în Republica Elenă că Organizația Lucrătorilor Feroviari și lucrătorii de la transportul feroviar suburban au anunțat declanșarea unei greve de 24 de ore, miercuri, 6 iulie.

Astfel, pe întreg teritoriul Republicii Elene, va fi întreruptă circulația trenurilor, precum și transportul feroviar suburban, au precizat oficialii MAE.

Potrivit acestora, joi, pe 7 iulie, în intervalele orare 05.00 – 08,00, 13.00 – 16.00 și 21.00 – 24.00 va fi întreruptă circulația trenurilor suburbane pe rutele Atena – Patra și Atena – Salonic, precum și pe segmentul care face legătura cu Aeroportul Internațional “Eleftherios Venizelos”.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție aplicația “Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în “App Store” și “Google Play”), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

R.D.