Avem dovada că violențele din Piața Victoriei au fost plănuite. Partidele din Opoziție sunt complice

Violențele din Piața Victoriei au fost premeditate, iar partidele din Opoziție sunt complice. O dovadă în acest sens a fost prezentată, sâmbătă, de părintele Chris Terhes, președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției. 

Potrivit lui Chris Terhes, Cezar Cristian Fanaru, un USR-ist activ, stabilit în Marea Britanie, anunța încă de pe 1 august că protestele nu vor fi pașnice și îi îndemna pe cei care vor merge în Piața Victoriei să nu participe la manifestație însoțiți de copii.

Iată mesajul postat de Fanaru pe contul său de Facebook, pe 1 august, cu zece zile înaintea așa-zisului protest al “diasporei”:

Buna Dimineata ! Am un mesaj :
NU luati copii cu voi la protestele din 10-11 august!!Aceste proteste nu vor mai semăna cu cele trecute. 
Aceste proteste NU vor mai fi pașnice!

“Autorul postării este Cezar Cristian Fanaru, USR-ist activ care de 14 ani locuiește în Marea Britanie și e mare fan Mălin Bot. Privind în retrospectivă, mesajul din postarea sa, comentariile la postare, precum și interviul ulterior pe care l-a acordat demonstrează că violențele din Piața Victoriei au fost planificate cu mult timp înainte, iar românii din diaspora au fost doar masă de manevră”, este concluzia părintelui Chris Terhes.

Astfel, într-un interviu pentru PressOne.ro, publicat pe data de 8 august, Cezar Cristian Fanaru susține că a mai participat si la protestele din iarna lui 2017, când Iohannis a intrat peste Guvern.“Nu am simțit [atunci] acea emoție pe care o simt acum. Am luat decizia să vin în România când am văzut că diaspora chiar se organizează și pentru că am simțit că aceste proteste vor avea succes. Am venit după emoție. Pur și simplu îmi doresc mult să particip la proteste care știu că au un impact. Acum e protestul diasporei, cum aș putea rata?”.

“Cuvânt cheie din afirmatia sa este “EMOȚIE”, deoarece veti vedea din comentariile sale de ce e nevoie de victime pentru a crea emotie si astfel forta demisia Guvernului. In acelasi interviu, Fanaru reia avertismentul ca oamenii sa nu isi aduca copii la protest:

<<La protestele astea, copiii nu au ce căuta. Vă explic și de ce: profilul celor care vin acum e diferit de profilul celor care au fost înainte. Înainte, oamenii discutau despre Codul Penal, Codul de Procedură Penală, Legea 304. Observați că, acum, toate protestele s-au rezumat la o înjurătură. Acum vor veni oameni care pur și simplu vor să dea jos guvernul, chiar dacă nu știu în profunzime de ce. […] Numeric, protestul nu va avea amploarea celui din februarie 2017, dar, din punct de vedere emoțional, va fi… o să vedeți că vor fi oameni luați cu dubele.>>”, mai arată Terhes.

Iar mesaje precum cele transmise de Cezar Cristian Fanaru au inundat grupurile din disapora în ultimele două luni. Mai mult, Crina Dobre, fost membru PDL diaspora, acum membru PNL, a susținut anunțul făcut de Fanaru și, într-un comentariu la postarea acestuia legată de protestul din 10 august, aceasta susține:  “Nu luam baiatul oricum pe 10. Ma astept sa fie “altfel”.

“De unde o fi știut reprezentanta PNL că lucrurile vor fi <<altfel>>?, se întreabă președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției.

Concluzia acestuia: “Urmând modelul revoluționar prezentat de Lenin, acești oameni au fost pregătiți doctrinar și instruiți pentru a genera o <<situație revoluționară>>”.

CITIȚI AICI DEZVĂLUIRILE PREȘEDINTELUI COALIȚIEI ROMÂNILOR PENTRU COMBATEREA CORUPȚIEI

NICIUN COMENTARIU