3 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 1:34
No menu items!

AVBS Credit lansează noua aplicație AVBS Credit pentru smartphone

spot_img

Poza4-retele-de-socializare-600x497

AVBS Credit a lansat o aplicaţie pentru telefon mobil care facilitează accesul la informaţii actualizate din domeniul financiar-bancar şi imobiliar.

Aplicaţia AVBS Credit pentru telefon este disponibilă gratuit pe App Store şi Google Play şi se adresează oricărui posesor de smartphone, putând fi accesată de oriunde odată ce a fost descarcată, iar utilizatorul a introdus codul de activare 0001, a precizat pentru Surza Zilei, Valentin Anghel, Director General AVBS Credit.

Prin intermediul aplicației, poți primi rapid informații privind obținerea creditelor garantate, negarantate și a celor din programul „Prima Casă”. Utilizând calculatorul de credite poți obține o simulare a creditului dorit, alegând moneda, suma , perioada de timp şi diferite valori ale dobânzii. Aplicaţia va genera date despre rata lunară pe care trebuie să o achiţi, venitul minim necesar pentru a beneficia de finanţarea dorită şi un grafic de rambursare estimativ. Pentru un calcul exact, un consultant financiar ar companiei îți poate oferi toate informațiile suplimentare și te poate ajuta să accesezi un credit.

Adițional, aplicația oferă ştiri din domeniul financiar-bancar, imobiliar, informații despre cadastru, audit energetic şi asigurări, curs BNR.

C.A.