24 C
București
duminică, 1 august 2021 - 8:29

Autostrada Soarelui (A2) – blocată: o cisternă s-a răsturnat și a lovit o mașină

spot_img

Traficul de pe A2 a fost deviat pe DN3, după ce din autocisternă s-a scurs carburant

 

A2_trafic O cisternă încărcată cu aditivi a acroşat, luni dimineață,  pe autostrada A2, pe sensul spre Constanţa, o basculantă care staţiona pe banda de urgenţă, apoi a ajuns pe contrasens, unde s-a răsturnat şi a tamponat un autoturism. Traficul fiind deviat pe DN3, după ce din rezervorul cisternei s-a scurs carburant.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.00, pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 53, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic din Poliţia Română.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, însă din rezervorul cisternei s-a scurs carburant, circulaţia fiind deviată de pe autostrada A2 pe DN3, între Lehliu-Gară şi Fundulea, respectiv între kilometrii 64 şi 35, atât dinspre Constanţa, cât şi dinspre Bucureşti.

O autocisternă care circula dinspre Bucureşti către Constanţa a acroşat o autobasculantă care staţiona pe banda de urgenţă din cauza unei defecţiuni, după care a pătruns pe sensul opus, s-a răsturnat şi a tamponat un autoturism. Nu au fost victime, însă din rezervorul autotrenului s-a scurs carburant, iar circulaţia a fost deviată din motive de siguranţă. Cisterna este încărcată cu substanţe chimice (aditivi).

Centrul Infotrafic al Poliției Române

S.M.