8.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 11:30

Autocar cu 25 de persoane căzut într-o râpă

spot_img

În accident au fost rănite 11 pasageri

autocar-rasturnat-4

Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat într-o râpă, duminică dimineaţă, pe DN 2E Râşnov – Poiana Braşov. 11 pasageri au fost răniți, iar la fața locului a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, din informaţiile primite de la dispeceratul Poliţiei Judeţene Braşov, în jurul orei 9.15, un autocar în care se aflau 25 de persoane a părăsit carosabilul şi a ajuns într-o râpă. În urma accidentului, o persoană a fost grav rănită, iar alte zece au suferit răni uşoare, fiind transportate la spital.

Începând cu ora 10.15, traficul rutier pe DN 2E Râşnov – Poiana Braşov, la aproximativ trei kilometri de Poiana Braşov, a fost oprit pentru ca un elicopter SMURD solicitat la faţa locului să poată ateriza, mai arată sursa citată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, la locul accidentului s-a intervenit cu patru echipaje SMURD şi două ambulanţe.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă este blocată, iar poliţiştii rutieri îi îndrumă pe şoferi să aleagă rute alternative.

Olimpia Diaconiuc