19.3 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 5:51
No menu items!

AUR își pregătește Guvernul. George Simion l-a invitat și pe Victor Ponta

spot_img

Liderul AUR George Simion își pregătește Guvernul, chiar dacă mai este un an până la alegerile din 2024. Printre miniștrii anunțați de Simion la România TV, se numără Gheorghe Piperea și Octavian Bădescu. Și fostul premier Victor Ponta a primit invitația de a se alătura formațiunii.

George Simion a anunțat că în cazul în care partidul său va câștiga alegerile parlamentare din 2024, ministerul Justiției va fi condus de avocatul Gheorghe Piperea, iar ministerul de Finanțe va fi condus de către economistul Octavian Bădescu.

„Îl anunț pe domnul Ponta că avem propunere de ministru de Finanțe. Domnul Ponta spunea că facem opozitie, dar ce facem cu guvernarea. La Finanțe îl avem pe domnul Octavian Bădescu, la Justiție pe Gheorghe Piperea, nu o să dau toate numele”, a declarat George Simion.

George Simion a subliniat că partidul său va guverna cu cine vrea președintele țării, în cazul în care va câștiga candidatul AUR.

„Vor apărea și forțe politice noi, putem colabora și cu câțiva din PSD sau PNL. Vedem după europarlamentare care este scorul de atunci”, a mai spus George Simion, conform rtv.net.

Gheorghe Piperea este un cunoscut avocat, iar Octavian Bădescu, antreprenor de succes.

M. Nedelcu