4.4 C
București
miercuri, 1 februarie 2023 - 13:57
No menu items!

VIDEO AUR intră în grevă parlamentară, în semn de protest față de blocarea moțiunii de cenzură

spot_img

Reprezentanții AUR spun că declanșarea grevei parlamentare este singurul mod prin care pot să își arate indignarea față de abuzul de a bloca moțiunea de cenzură. Membrii AUR vor fi prezenți în plen dar nu vor vota.

„Am anunţat acum în Biroul permanent al Senatului că Partidul AUR intră în grevă parlamentară în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură. Fireşte că protestul nostru sub forma grevei nu va avea niciun efect, ei fac ce vor, însă este singurul mod în care putem atrage atenţia asupra acestui abuz”, a precizat senatorul Sorin Lavric.

„Senatorii AUR vor fi în plen, dar vom sta sus, la balcon. Nu vom participa la dezbateri şi nu vom vota, iar apoi, la ora 15,00, vom merge toţi la Camera Deputaţilor, unde vom protesta din nou”, a adăugat Lavric.

Reprezentanții AUR vor continua protestul în Piața Victoriei, diseară.

„Aşadar, AUR se află în grevă pe termen nelimitat”, a spus Sorin Lavric.

„Când va fi depusă (n.r. moțiunea) vom înceta greva. Dar vă daţi seama că acum invocă pretextul aşteptării verdictului de la Curtea Constituţională şi nu o să se întâmple nimic până la alegerile din PNL, aşa că nu ne facem iluzii. Dar e singurul mod în care putem atrage atenţia”, a explicat senatorul AUR.

                                                                                        Cora Dumitrescu