16.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 15:42

Augustin Zegrean: Îmi place rockul și mă duc în club. Puteam să fiu și eu în Colectiv

spot_img

Președintele Curții Constituționale a României (CCR), Augustin Zegrean, a depus, marți, în fața clubului Colectiv, o coroană de flori din partea instituției, subliniind că incendiul a fost un lucru infernal, iar lumea trebuie să țină minte cele întâmplate, ca să nu se mai repete.

El a precizat că CCR a dorit să îi omagieze pe tinerii nevinovați care și-au pierdut viața, în contextul în care marți este Ziua Constituției României. „Am văzut ce s-a întâmplat aici cu adâncă mâhnire și tristețe. Nu știu cum e posibil să se întâmple așa ceva. Este neglijență, nu știu ce să zic. Nu vreau să zic, pentru că apoi se spune că m-am pronunțat. Este un lucru îngrozitor care s-a putut întâmpla, o dramă, o mare dramă pentru toată țara asta, pentru tot neamul nostru. Pentru părinții lor. Oameni tineri… putea să fie și băiatul meu aici. Are 24 de ani și merge prin cluburi. Puteam să fiu și eu. Îmi place rock-ul și mă duc în club, nu vă spun în care”, a declarat președintele CCR.

Augustin Zegrean a depus o coroană din garoafe albe și roșii, pe a cărei panglică tricoloră scrie „Veșnica lor pomenire”. „Aici au murit atâția oameni nevinovați. Astăzi este Ziua Constituției și am vrut într-un fel să îi omagiem. (Coroana — n.r.) este din partea Curții Constituționale, nu este a mea, pentru ca lumea să țină minte, ca să nu se mai repete astfel de fapte. (…) Cum adică să te duci la spectacol, să te duci să te relaxezi, să te distrezi și să mori acolo? Este infernal. Trebuie să ținem minte asta”, a spus el.

Valeriu Motoc