34.6 C
București
joi, 30 iunie 2022 - 22:04
No menu items!

Audierile din Comisia Nana au fost amânate

spot_img

nana

Audierile de marți și miercuri de la comisia parlamentară care verifică schimburile de terenuri din județul Călărași au fost amânate din cauza vremii nefavorabile, a anunțat duminică într-un comunicat de presă, președintele comisiei, deputatul Eugen Nicolicea.

„Din cauza vremii nefavorabile care îngreunează deplasarea, audierile de la comisia parlamentară „Călărași” programate pentru marți și miercuri se vor reprograma în săptămâna 3-9 februarie 2014. Audierile vor fi anunțate în timp util”, se arată în comunicat.

Luni, membrii comisiei ar fi trebuit să studieze documentele pe care le-au primit până în prezent despre schimburile de terenuri din județul Călărași.

Marți era programat la audieri consilierul prezidențial Adrian Rădulescu, despre care secretara Primăriei comunei Nana, Tudorița Nicolae, a afirmat săptămâna aceasta că este cel care a depus la Registrul Agricol documentele pentru terenul cumpărat de Ioana Băsescu.

Totodată, marți și miercuri ar fi trebuit să se prezinte la audieri reprezentanții unor firme care au deținut sau dețin teren în Călărași — SC Berfige SRL, SC Amigo SRL și Royal Agro.

C.A.