13.8 C
București
duminică, 9 mai 2021 - 23:06

Audieri după tragedia de la “Victor Babeș”. Conducerea spitalului:“Acordăm întreg sprijinul pentru aflarea adevărului”

Managerul spitalului și mai multe persoane din rândul personalului medical și tehnic au fost audiați până în acest moment de anchetatori după tragedia de la “Victor Babeș”, în urma căreia au murit trei persoane.

În cursul zilei de astăzi va continua audierea personalului medical și tehnic.

De asemenea, tot marți va fi efectuată o expertizare a TIR-ului ATI cu o firmă acreditată pe aparatură medicală, potrivit G4Media.

Conducerea Spitalul “Victor Babeş” a anunțat, luni seară, că întreg personalul va coopera în cadrul anchetei declanșate.

”La faţa locului se desfăşoară ancheta organelor abilitate în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor producerii tragediei, iar personalul medical şi cel auxiliar din cadrul unităţii sanitare acordă întregul lor sprijin pentru aflarea adevărului. Vom continua să informăm opinia publică în mod transparent privind evoluţia situaţiei, pe măsură ce amănunte suplimentare vor fi disponibile. Conducerea şi întreg personalul Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş” transmit cele mai sincere condoleanţe şi sunt alături de familiile celor decedaţi în acest tragic eveniment”, a precizat unitatea medicală.