0.6 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023 - 7:31
No menu items!

Auchan își anunță clienții că a luat toate măsurile pentru a remedia problemele sesizate de ANPC

spot_img

Reprezentanții lanțului de magazine Auchan își anunță clienții că au luat toate măsurile pentru a remedia problemele descoperite de inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), astfel încât zonele supuse controlului din magazinele vizate să fie redeschise rapid pentru consumatori. 

„Confirmăm faptul că reprezentanți ai ANPC au derulat luni un control în câteva magazine.

Autoritatea ne-a sesizat mai multe aspecte, diferite de la un magazin la altul, a căror remediere a fost dispusă imediat, fiind deja finalizată în cea mai mare măsură. Urmează să transmitem către OPC București, marți dimineață, solicitările ce se impun în vederea redeschiderii către consumatori a zonelor supuse controlului din magazinele în cauză.

Toate magazinele noastre au sisteme de audit și control al calității, avem implementată respectarea standardelor ISO pentru managementul calității –  fiecare hipermarket beneficiind și de un responsabil de calitate dedicat acestora – toate cu scopul de a răspunde cât mai bine prevederilor legale. De asemenea, magazinele noastre respectă măsurile pentru protecție sanitară împotriva Covid-19. 

Ne asigurăm clienții că vom crește și mai mult gradul de vigilență și control în această perioadă.”, au transmis reprezentanții Auchan. 

Emanuel Stan