20 C
București
duminică, 13 iunie 2021 - 17:38

Au început înscrierile la loteria abonamentelor pentru Festivalul Internaţional George Enescu

spot_img

Înscrierile pentru loteria abonamentelor la Festivalul Internaţional „George Enescu” pot fi făcute până pe 28 iunie, au anunţat miercuri, organizatorii.

Iubitorii muzicii simfonice care vor să achiziţioneze abonamente la ediţia de anul acesta a festivalului sunt invitaţi să se înscrie, începând de miercuri, 9 iunie 2021, pentru a participa la loteria în cadrul căreia vor fi distribuite abonamentele.

Înscrierea la loterie  va avea loc exclusiv pe site-ul eventim.ro și se va face prin intermediul unui  formular. Tragerea la sorţi se va face prin metode electronice, prin site-ul random.org, fără posibilitatea intervenţiei umane în algoritmul de selectare a câştigătorului. Aceasta avea loc joi, 1 iulie, la ora 12:00, la Ateneul Român, şi va fi trasmisă în direct pe festivalenescu.ro şi eventim.ro.

Biletele individuale vor fi puse în vânzare pe 19 iulie 2021, la ora 12:00, iar biletele şi abonamentele pentru vizionare în sistem pay-per-view vor fi disponibile începând cu 2 august 2021.

Festivalul Internaţional „George Enescu” va marca, anul acesta, 140 de ani de la nașterea compozitorului și este programat să aibă loc între 28 august şi 26 septembrie 2021, cu un program artistic susţinut de 3.500 de artişti străini şi români, pe o durată-record de 4 săptămâni, dar şi cu măsuri care să reducă riscurile de sănătate pentru spectatori, artişti, organizatori şi jurnalişti. Programul ediţiei a 25-a a Festivalului Internaţional „George Enescu” poate fi găsit pe site-ul festivalenescu.ro.

Spre deosebire de celelalte ediţii, Festivalul „Enescu” 2021 va trece printr-o serie de transformări şi adaptări, pentru a face faţă provocărilor pandemiei. Cele 78 de concerte vor fi organizate în patru seri.