13.9 C
București
marți, 11 mai 2021 - 1:22

Atleta Mirela Lavric – plângere penală împotriva fostului iubit care ar fi sechestrat-o

mirela_lavric

Atleta Elena Mirela Lavric, care luni seară a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuieşte fostul său prieten, a depus o plângere penală împotriva tânărului pe care-l acuză că ar fi sechestrat-o în apartament.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Județului Iaşi, Anca Vâjâiac a declarat, joi, că atleta Elena Mirela Lavric a depus plângere penală la Poliţie împotriva fostului său iubit, pe care îl acuză de lipsire de libertate.

A depus o plângere penală pe numele bărbatului respectiv, pentru lipsire de libertate. Din primele cercetări, rezultă că tânăra nu a fost sechestrată în apartament, ci doar oprită să nu plece cu maşina, pentru că era supărată după conflictul verbal cu fostul prieten.

Anca Vâjâiac

purtător de cuvânt, Inspectoratul de Poliție al Județului Iași

Purtătorul de cuvânt a precizat că iniţial tânăra le-a spus poliţiştilor că s-a aruncat de la balconul apartamentului fostului său prieten, pe fondul geloziei, ulterior revenind cu o altă declaraţie şi depunând plângerea penală împotriva fostului iubit.

Surse din rândul anchetatorilor precizau, marți, că Mirela Lavric ar fi mers luni seară la fostul său prieten, care locuieşte la Iaşi, în încercarea de a se împăca cu acesta, însă tânărul ar fi refuzat. Cei doi s-ar fi certat, apoi sportiva ar fi vrut să plece, dar fostul iubit ar fi împiedicat-o şi i-ar fi luat cheile de la maşină, moment în care tânăra s-ar fi aruncat de la balcon.

Atleta Elena Mirela Lavric, medaliată cu aur la mai multe competiţii internaţionale, a ajuns la spital, luni seară, după ce a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuieşte fostul său iubit. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a suferit răni uşoare şi a fost transportată la Spitalul “Sfântul Spiridon”, iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după câteva ore solicitând să fie externată.

În acest caz, Poliţia a deschis o anchetă, prima ipoteză fiind că tânăra ar fi încercat să se sinucidă aruncându-se de la etaj.

Elena Mirela Lavric are 22 de ani şi este multiplă campioană europeană de tineret, la atletism, la proba de 800 de metri şi campioană mondială de tineret, la aceeaşi probă. Tânăra a fost una dintre sportivele care au reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2012, iar anul acesta a fost medaliată cu aur la Jocurile Francofoniei, la probele de 800 de metri şi la ştafeta de 4×400 de metri.

R.D.