7.7 C
București
joi, 29 februarie 2024 - 1:33
No menu items!

Atleta Mirela Lavric, la spital după ce a căzut de la etaj. Prima ipoteză- tentativa de sinucidere

spot_img

POLAND-WC JUNIOR ATHLETICS

Atleta Elena Mirela Lavric, medaliată cu aur la mai multe competiţii internaţionale, a ajuns la spital, luni seară, după ce a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuia fostul său iubit. Principala ipoteză a polițiștilor – care au deschis o anchetă în acest caz – este că sportiva ar fi încercat să se sinucidă.

Incidentul a avut loc luni seară, poliţiştii fiind sesizaţi printr-un apel la numărul de urgență 112 că sportiva a căzut de la etajul I al unui bloc de pe strada Vasile Lupu, din cartierul Tătăraşi.

La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD care i-a acordat măsuri de prim-ajutor, tânăra fiind transportată apoi la Spitalul „Sfântul Spiridon”, iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Elena Mirela Lavric a cerut să fie externată după câteva ore, neavând răni grave. Imediat după externare, ea a plecând acasă, la Vaslui.

În acest caz, Poliţia a deschis o anchetă, prima ipoteză fiind că tânăra, în vârstă de 22 de ani, a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etaj.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o tânăra a căzut de la etajul I al unui imobil. Continuăm cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii acestui incident, însă, din primele verificări făcute la faţa locului rezultă că nu sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Ea a precizat că în acest caz nu a fost depusă nicio plângere la Poliţie.

Surse din rândul anchetatorilor spun că tânăra ar fi venit la Iaşi în încercarea de a se împăca cu fostul său prieten, care ar fi refuzat, astfel că sportiva ar fi încercat să se sinucidă, după o ceartă cu tânărul, care are 23 de ani.

Elena Mirela Lavric are 22 de ani şi este multiplă campioană europeană de tineret, la atletism, la proba de 800 de metri şi campioană mondială de tineret, la aceeaşi probă. Ea a fost una dintre sportivele care au reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2012, iar anul acesta a fost medaliată cu aur la Jocurile Francofoniei, la probele de 800 de metri şi la ştafeta de 4×400 de metri.