19 C
București
marți, 18 mai 2021 - 20:39

Aterizare de urgență la Belgrad, după ce un irlandez s-a dezbrăcat și a vrut să facă sex cu o stewardeză

spot_img

Un avion care zbura dinspre Dublin către Izmir a aterizat de urgență sâmbătă, la Belgrad, după ce un pasager irlandez beat s-a dezbrăcat și a încercat să facă sex cu o însoțitoare de zbor, a dezvălui publicația britanică Daily Mail.

Bărbatul era în compania mai multor prieteni. După decolare, acesta a început să se dezbrace, și-a dat jos chiloții și-a expus penisul și a cerut să facă sex cu o membră a echipajului. Când stewardezele au refuzat și au încercat să îl calmeze, bărbatul a devenit agresiv și a început să sară de pe un scaun pe altul, provocând delir în rândul prietenilor săi.

Avionul a făcut o aterizare de urgență pe aeroportul Nikola Tesla din Belgrad, capitala Serbiei, unde irlandezul a fost preluat de Poliție. Pe timpul așteptării până la reluarea zborului, prietenii săi au devenit agresivi și au băut continuu. O femeie din acest grup s-a oferit chiar să ”presteze” o partidă de sex pentru polițiștii care veniseră să îi calmeze. Avionul a stat 9 ore pe aeroportul din Belgrad până la reluarea cursei.