4.5 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 13:28
No menu items!

Atacuri acide pe tema dezbaterii finaliştilor. Bogdan: “Viorica Dăncilă are interdicţie!” Steriu:”Veneam şi dacă dezbaterea se făcea în germană!”

spot_img

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a anunțat, sâmbătă, printr-un comunicat de presă că va organiza marți dezbaterea electorală a președintelui Klaus Iohannis.

Echipa de campanie a președintelui Klaus Iohannis şi-a exprtimat deja acordul ca SNSPA să organizeze această dezbatere în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”.

Deşi şi-a anunţat dorinţa de a fi prezentă la dezbatare pentru o confruntare directă cu contracandidatul său, Viorica Dăncilă nu este primită.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Rareş Bogdan a declarat că Viorica Dăncilă nu are ce să caute la dezbaterea de la SNSPA.

“Ce să caute acolo?”, a fost reacția lui Bogdan când a fost întrebat dacă Dăncilă poate lua parte la dezbatere.

În replică, purtătorul de cuvânt al PSD a precizat că, dacă dorea Iohannis, discuția putea să aibă loc și în limba germană.

„Noi cerem din prima zi de campanie o dezbatere între cei doi candidați, nu o dezbatere a unui candidat. De altfel, nici nu cred că acest cuvânt se potrivește. Mai degrabă Klaus Iohannis își organizează o întâlnire cu Rareș Bogdan, care probabil va fi moderatorul, și probabil cu încă doi-trei jurnaliști aserviți și un mic grup de fani, alături de SPP-ul din dotare. Este ridicol ce face și nu este doar o întâlnire pe care o aștepta doar electoratul PSD-ului. Sunt încă 3 milioane de oameni care au votat acum câteva zile și încă 8 milioane de oameni care nu au votat, care doresc să vadă o dezbatere între doi candidați care vor genera alegeri în duminica ce vine pentru a stabili Președintele României pentru următorii 5 ani”, a afirmat Valeriu Steriu, sâmbătă, la Antena 3, întrebat dacă ar trebui să meargă și Viorica Dăncilă la dezbaterea de marți

” Să știți că noi ne-am fi dus într-un format stabilit de cele două staff-uri de campanie oriunde în România. Dacă domnul Klaus Iohannis dorea ca dezbaterea să fie în limba germană, ne aduceam un traducător și vă asigur că o făceam astfel încât dânsul să vorbească în limba germană”, a mai explicat Valeriu Steriu.